Over Mariëtte

Geplaatst op

Mijn naam is Mariëtte Klok. Ik heb inmiddels jarenlange ervaring als gediplomeerd pedicure en nagelstyliste.

Zelf ben ik geboren in Vianen, maar getogen in Bobeldijk. Ik woon inmiddels al 22 jaar op De Wieken in Hoorn, waar ik sinds april 2018 mijn salon aan huis begonnen ben.

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om altijd met pijnlijke voeten belast te zijn. Voeten dragen ons de hele dag en worden dus heel veel belast. Het is dan ook uiterst belangrijk om deze zo goed mogelijk te verzorgen en pijnlijke kwalen te behandelen en weer aangenaam te maken. Mijn specialisaties zijn dan ook het verwijderen van eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende nagels, nagels knippen. Ook geef ik u adviezen over schoeisel en eventuele producten.

Op dit moment ben ik nog bezig met het behalen van het laatste onderdeel van mijn medisch pedicure-diploma, zodat de mensen die dit nodig hebben een vergoeding kunnen krijgen via de zorgverzekeraar.

Voor een orthese of een nagelbeugel kunt u ook bij mij terecht.

Mijn salon is lid van Provoet, de branchevereniging voor pedicures. Hiermee bent u verzekerd van mijn vakmanschap.

De passie voor nagels is al op jonge leeftijd ontstaan. Mijn vader had een groot cosmeticabedrijf, waardoor ik altijd met kleuren, geuren en lakjes in de weer  was. Het leukste vond ik om vele verschillende creaties te maken. Inmiddels heb ik al 10 jaar ervaring als nagelstyliste. U kunt bij mij terecht voor acrylnagels, gelpolish, shellac, nagellak, nagelverlenging, nagelreparatie  of een verzorgende manicure-behandeling. Op dit gebied heb ik dan ook de diploma’s behaald voor Acrylic Technician, Gel technician, Design sculptured Nails, Nail art specialist en Spa manicure.

Vooral door mijn kinderen kwam ik erachter hoe belangrijk het tegenwoordig is om goede gestylde wenkbrauwen en wimpers te hebben. Inmiddels kan ik zelf ook niet meer zonder. Het is zo heerlijk om zonder make-up ook zo’n sprekende blik te kunnen hebben. Mijn specialisaties hierin zijn nu de “perfect Brows”, waxen/harsen, epileren, verven en het liften van de natuurlijke wimpers door middel van de Lash Lift Volume-techniek.

Wilt u verzekerd zijn van hygiëne en kwaliteit, dan bent u bij mij op het juiste adres. Ook mag u mij altijd bellen voor vragen en/of adviezen.

Klantvriendelijkheid staat bij mij altijd voorop!