Pedicure

Geplaatst op

Pedicure-behandeling - Pedicure en nagelsalon Mariette in HoornU kunt bij ons terecht voor verschillende soorten pedicure-behandelingen.

Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? Ze dragen ons de hele dag en brengen ons overal naartoe. Ze verdienen meer aandacht dan de dagelijkse douchebeurt. Bovendien bevordert de extra zorg een ontspannen gevoel.

Met goede kousen, passende schoenen en regelmatig een scrubbeurt, voorkomt u al problemen. Maar u kunt veel meer doen.

Basis pedicure-behandeling

De basis behandeling is ter preventie van uiteenlopende voetproblemen en voor mensen met lichte voetproblemen. Bij deze behandeling verzorg ik de nagels en verwijder eelt, likdoorns, kloven en behandel ingroeiende nagels. Bovendien krijgt u advies over bijvoorbeeld schoeisel, persoonlijke hygiëne en huidverzorging.

Medisch pedicure-behandeling

Sinds mei 2019 ben ik Medisch Pedicure en Oncologisch Voetzorg Verlener.

De Medisch Pedicure houdt zich, net als de pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen.

Daarnaast voert de Medisch Pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.

Een OVV-er is zich bewust van de gevolgen van kanker, zodat samen met andere zorgbehandelaars een veilig en doelmatig voetzorg-traject kan worden ingezet.

Mijn specialisaties zijn:

  • Diabetische en reumatische voet
  • Oncologische voet
  • Nagelreparatie
  • Verwaarloosde voet
  • Spastische voet
  • Antidruk technieken
  • Ortheses
  • Nagelbeugels

De Basis- en Medisch pedicure-behandeling kan uitgebreid worden met een overheerlijke spa-behandeling. Hierbij worden de voeten gescrubd, er wordt een heerlijk masker aangebracht, de voeten worden in gewikkeld met warme doeken en ten slotte wordt er een verzorgende crème in gemasseerd.

Bekijk de prijslijst