Manicure

Geplaatst op

Manicure-behandeling

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicure-behandeling. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie.

Ik werk met het merk Magnetic, voor de professionele nagelstyliste. Ik ben erg tevreden over de technische kwaliteit van dit merk. Magnetic staat dan ook internationaal bekend als een betrouwbaar product van topkwaliteit. Ik werk met allerlei verschillende soorten gel van dit merk.

Gelnagels

Wat zijn gelnagels

Gelnagels worden geplaatst op de natuurlijke nagels, ze raken hierbij niet beschadigd.

Ze worden gemaakt van een kant en klare stroperige substantie die in laagjes wordt aangebracht op de nagel met een penseel, elke laag wordt enkele minuten uitgehard onder een ledlamp. Met gelnagels kunt u de nagels ook verlengen naar de gewenste lengte.

Hoe ziet de behandeling eruit

Uw handen worden eerst gedesinfecteerd, daarna worden de nagelriemen naar achter geduwd met het daarvoor bestemde instrument. De dode huid om de nagels wordt verwijderd. Met een zachte vijl wordt de nagel dof gemaakt.

Heeft u gekozen voor versteviging van uw eigen nagels (overlay) dan wordt deze eerst in model gevijld. Maar u kunt uw nagels ook verlengen, dit kan door het plaatsen van een tip of verlengen door middel van een sjabloon. U geeft dan zelf aan wat de gewenste lengte moet worden. Daarna wordt er een primer, de bond, aangebracht voor een betere hechting van de natuurlijke nagel met de gel.

Dadi Oil HoornHierna wordt de gel aangebracht en uitgehard onder de ledlamp. Na de uitharding wordt de plaklaag verwijderd en worden uw nagels in model gevijld en dof gemaakt voor de gelpolish, nail art en/of topcoat.

Ook is er french manicure of babyboom mogelijk. Na het uitharden van de topcoat wordt er een verzorgende en herstellende nagelriemolie aangebracht en ingemasseerd.

Nabehandeling

Afhankelijk van de groei van uw nagels, is het noodzakelijk om de gelnagels na te behandelen. Dit gebeurt tussen de 3 á 4 weken. Hierbij wordt het oude product deels verwijderd en uw nagels worden terug in model en korter gevijld en daarna weer opnieuw opgebouwd.

Shellac

Hiernaast werk ik ook met shellac.

Dit is in tegenstelling tot veel andere UV-curved polishes geheel veilig in gebruik (ook voor zwangere dames!).

Bij een shellac-behandeling wordt de natuurlijke nagel niet beschadigd door middel van opruwen. Ook het verwijderen is geheel pijnloos en veilig voor de natuurlijke nagel.

De gezondheid van de natuurlijke nagel staat voorop!

Het resultaat is mooi gelakte nagels waarbij de lak 1 tot 3 weken blijft zitten.

Bekijk de prijslijst