Manicure

Geplaatst op

Manicure-behandeling

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicure-behandeling. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie.

Acrylnagels

Manicure in Hoorn - Pedicure en nagelsalon MarietteAcrylnagels worden geplaatst om de natuurlijke nagels te verstevigen en te verlengen.

Acryl is een substantie bestaande uit poeder en liquid. Hiermee wordt een kneedbaar bolletje gecreëerd. Dit bolletje wordt met een penseel in de juiste vorm geboetseerd en hardt uit door de blootstelling aan de buitenlucht.

Acrylpoeders worden geleverd in verschillende kleuren en met glitters.

Wat is er mogelijk met acryl?

Acryl is dankzij zijn stevige structuur zeer geschikt voor het creëren van mooie dunne nagels. Uw eigen nagels kunnen worden verstevigd met een laagje acryl voor een mooie natuurlijke uitstraling of uw nagels kunnen worden verlengd door middel van een tip of sjabloon. Acryl is mogelijk bij alle vormen nagels: natuurlijke ovale nagels, een vierkante of spitse nagel. Ook de lengte kan variëren van kort tot een hele lange nagel.

CND shellac

CND ‘shellac’ is in tegenstelling tot veel andere UV-curved polishes geheel veilig in gebruik (ook voor zwangere dames!)

Bij een shellacbehandeling wordt de natuurlijke nagel niet beschadigd door middel van opruwen. Ook het verwijderen is geheel pijnloos en veilig voor de natuurlijke nagel.

De gezondheid van de natuurlijke nagel staat voorop!

Het resultaat is mooie gelakte nagels waarbij de lak 1 tot 3 weken blijft zitten.

Paraffine-pakking

Ruwe paraffine is een natuurlijk bestanddeel van ruwe olie en bestaat uit pure koolwaterstofverbindingen. De paraffine die gebruikt wordt in de salon is verrijkt met etherische oliën zoals bijvoorbeeld lavendel.

Bij een paraffine pakking worden uw handen ondergedompeld in een badje met verwarmde paraffine, waarna er een plastic zakje en een warmtehandschoen omheen gedaan wordt. De paraffine trekt in uw huid en opent de poriën. Het verzacht de opperhuid, stimuleert de doorbloeding, versterkt en verbetert het onderhuidse weefsel en verzacht de nagelriemen. Na ongeveer tien minuten wordt alles verwijderd en voelen uw handen heerlijk aan.

Voor iedereen die zijn/haar handen wil verwennen, maar zeker ook voor personen met reumatische aandoeningen en/of erg droge handen is een paraffine pakking zeer geschikt!

Bekijk de prijslijst